Dr. Makkos Ingatlan Centrum Dr. Makkos Franchise Ingatlanok Karrier/Oktatás IT szolgáltatás Kapcsolat
Ingatlankereső
Város
Ár: (tól)
(ig)
Méret: (tól)
(ig)
Szoba: (tól)
(ig)
Ingatlan-kategória:
Ingatlan típusa:
Új építésű
Emelet
Fûtés
Lift
Parkolás
Állapot
Kulcsszavak:
Kerülendõ kifejezés:
Keresés azonosítóra
Ingatlan-azonosító:
HITEL, BIZTOSÍTÁS

Tisztelt Látogató!

Köszönjük, hogy ellátogatott honlapunkra. A Dr. Makkos Ingatlan Centrum Zrt. hitelközpontja 2007 nyarán kezdte mûködését és azóta segítjük ügyfeleinket eligazodni a nem épp egyszerû pénzügyi útvesztõben. Cégünk széles banki hálózata, tanácsadóink naprakészsége a garancia arra, hogy nálunk biztosan megtalálja az önnek legmegfelelõbb megoldásokat. Folyamatos terjeszkedésünk révén már több mint 10 hiteltanácsadónk várja hívását és azonnal az ön rendelkezésére tudnak állni még a legapróbb kérdésekben is.

Cégünk alapelve, hogy egy egyszerû tájékozódó beszélgetéstõl kezdve egészen a hitelügyintézésig kísérjük az ügyfeleket, folyamatos tájékoztatást nyújtva. Ezen szolgáltatás teljesen ingyenes, így nem érheti az ügyfelet olyan nem várt meglepetés, melyben a hitelközvetítõ az ügylet végén benyújtja a számlát. Az elsõ találkozótól egészen folyosításig csak olyan költségekkel fog szembesülni, melyeket a hitel kezdeti költségeiként kell kifizetnie.

Megoldást tudunk nyújtani lakásvásárlásához, hiteligényléséhez. Mind a 11 partnerbankunk teljes kínálatával rendelkezünk, melyek közül Ön is megtalálhatja a megfelelõt. A tanácsadóink mindig az ügyféllel való konzultáció után, a számára legkezdvezõbb ajánlatokat fogja megmutatni, hogy az érdeklõdõnek minnél könnyebb legyen a helyes konstrukciót, bankot megtalálnia. Örömmel segítünk akár egy bankszámlanyitástól kezdve egy hitel kiválasztásáig mindenben, hogy Ön a legjobbat tudja megtalálni a piacon.

Amennyiben már meglévõ vagyonát szeretné biztonságban tudni vagy megforgatni, természetesen abban is partnerei vagyunk önnek. Biztosítási és befektetési tanácsadónk szintén teljesen ingyenes szolgáltatásként áll az Ön szolgálatára, egy egyszerû lakásbiztosítástól kezdve a pénztárakon keresztül az összetett befektetésekig.

Ha pedig úgy gondolja, hogy a két területet egyszerre szeretné érinteni és egy komplett pénzügyi tanácsadásra van szüksége, akkor erre az igazán speciális területre megoldást tudunk mutatni. Pénzügyi tanácsadónk azon ügyfelek segítségére van, akik hosszabb távra, teljes vagyoni tervet szeretnének készíteni, hogy minnél jobban kihasználják az állam, a pénzpiac és a gazdaság által nyújtott lehetõségeket.

Ajánlatkérés
Név:
E-mail:
Telefonszám:
 Üzenet: 

Amennyiben bõvebb tájékoztatást szeretne, kérjük jelezze felénk és tanácsadóink már a következõ napon felveszik önnel a kapcsolatot.

Köszönve megtisztelõ figyelmét:

Dr. Makkos Gyula
Igazgató
(0670) 370 73 17
info@ingatlandoktor.com

Dr. Makkos Ingatlan Centrum | Franchise |  Ingatlanok |  Karrier / Oktatás  |  Hitel |  Biztosítás  |  Kapcsolat