Dr. Makkos Ingatlan Centrum Dr. Makkos Franchise Ingatlanok Karrier/Oktatás IT szolgáltatás Kapcsolat
Ingatlankereső
Város
Ár: (tól)
(ig)
Méret: (tól)
(ig)
Szoba: (tól)
(ig)
Ingatlan-kategória:
Ingatlan típusa:
Új építésű
Emelet
Fûtés
Lift
Parkolás
Állapot
Kulcsszavak:
Kerülendõ kifejezés:
Keresés azonosítóra
Ingatlan-azonosító:
Eladó INGATLAN ADATLAPJAAdatlap nyomtatása
E
Adatok
Azonosító: 101129
Kategória: b
Kerület: VI.
Város: Budapest, VI. kerület
Városrész: Nagykörúton kívüli terület
Cím: Rózsa utca
Ár: 64.500.000 Ft
Ár (Euro): 166.667 €
Típus: Téglalakás
Méret: 58 m²
Szobák: 2
Szintek száma: 1
F?tés: Elektromos
A Dr.Makkos Ingatlan Centrum franchise irodák nyitásához partnereket keres Budapeströl és az ország egész területéröl.
Leírás
Eladó stílusosan felújított AIRBNB-s lakás a VI. kerület legfrekventáltabb részén, az Andrássy útnál!

Ha számít a stílus és az elegancia, ezt az 58 m2-es, 3,5 m belmagasságú, 2 szobás ingatlant Önnek találták ki!

A gyönyörű, tágas parkettázott hálószoba 2 hatalmas ablakkal, utcai panorámával pompázik, melyben akár négy ágy is elfér (jelenleg 1 franciaágy, és 2 egyszemélyes ágy kapott helyet)!

A nagy, egybe nyíló (azonban függönnyel elválasztható) parkettázott nappali kihúzható kanapéval, szekrényekkel, TV-vel, illetve wifi-vel felszerelt.

A hangulatos, virágos-bokros udvarra néző konyha rendkívül csendes és világos, 1 db nagy ablakkal és eredeti metlakival! Teljesen felszerelt, gáz sütővel és főzőlappal, mosogatóval, mikróval, hűtővel és egy négyszemélyes étkezővel berendezett. Ezenkívül egy 2 m2-es bepolcozott kamra is helyet kapott mellette!

A fürdőszoba frissen csempézett, minimál stílusú, zuhanykabinnal és WC-vel együtt felszerelt! A melegvíz gázbojlerből működtethető!

A szoba fekvő-galériázható, azonban a hatalmas belmagasságnak köszönhetően anélkül is rendkívül tágas és világos.

A lakásban szobánként kezelhető elektromos panelfűtés, illetve frissen tisztított hűtő-fűtő klíma található! Ezenkívül az ingatlan különálló közüzemi fogyasztásmérőkkel rendelkezik (vízóra, gáz- és villanyóra), amely teljesen tartozásmentes.

A lakás 2020-ban lett felújítva főként esztétikailag, ugyanis többek között az eredeti fa nyílászárók nem szorultak kicserélésre!

A 10 lakásos társasház az 1900-as évek végén épült, 2 emeletes, amelynek az első emeletén helyezkedik el az ingatlan. A lakók nagyon kedvesek és segítőkészek.

A házban felújítások már történtek (pl. a körfolyosók teljes felújítása), illetve most indult a homlokzati és tető felújítási pályázaton, így a ház értéke 1-2 éven belül jelentősen megnő.

A Rózsa utcára nyíló ablakok a közvetlen szomszédságban található, mindig karbantartott cseh és a görög nagykövetségre néznek. További előnye a lakásnak, hogy rendkívül csendes, a Rózsa utca egyirányú, tömegközlekedés nélküli, így nem kell aggódnia a nagy forgalom miatt. Parkoló helyet bérelhet az utcában található mélygarázsban (jelenleg is van bérelve, ami átadható), valamint nyilvános, jó parkolási lehetőség van az utcán is!

Ezenkívül a tömegközlekedés is kiváló, a Kodály körönd (1-es metró) és az Oktogon (4-es, 6-os villamos) mind pár perc sétával elérhető! Belátható távolságra van a Hősök tere, az Erzsébet tér és a Nyugati pályaudvar is.

Saját célra vagy befektetésnek is nagyszerű választás! A lakás AIRBNB engedéllyel rendelkezik, az ingatlannal foglalkozó AIRBNB kezelő szívesen folytatja a kiadást, ha erre a célra szeretné megvásárolni!

A közös költség 18.700 Ft, rezsi pedig 45.000 Ft/hó!
Az ingatlan irányára 64.900.000 Ft. Egyes bútorok a vételár részét képzik!

Amennyiben felkeltette az érdeklődését, illetve további információra vagy képekre lenne szüksége, keressen bizalommal a megadott telefonszámon!
Érdeklödni
Név: Széll Csenge Bp. XIV. Ilka utcai iroda
E-mail: szellcsenge@ingatlandoktor.com
Tel.: 06 20 423 8037
Térkép





























Bejelentkezés
Felhasználó:
Jelszó:
Dr. Makkos Ingatlan Centrum | Franchise |  Ingatlanok |  Karrier / Oktatás  |  Hitel |  Biztosítás  |  Kapcsolat